Een prostaatmassage om de mannelijke g-spot te stimuleren

mannelijke g-spot

We weten dat de vrouwelijke g-spot een magische plek is waar je de meest intense orgasmes mee kan veroorzaken. Wist je dat je een man ook naar ongekende hoogten kan helpen door de p-spot te stimuleren? Dit gaat (vanzelfsprekend) niet op dezelfde manier, maar dit kan je wel voor elkaar krijgen door middel van een prostaatmassage.

Maar waar zit de prostaat en hoe stimuleer je deze op zo een manier dat je jouw bedpartner letterlijk dat smeken om meer. Niet te vergeten: hoe kan je zelf je prostaat masseren? Met de juiste tips and trics kom je heel ver. Ben jij klaar om jezelf of je man een mindblowing orgasme te bezorgen?

De mannelijke G-spot/ prostaatklier

Ja je leest het goed: de mannelijke G-spot is in feite zijn prostaatklier. Dat verklaart ook direct waarom een prostaatmassage een essentieel onderdeel is van de stimulatie van dit bijzondere plekje. De prostaat ligt tussen het scrotum en de anus en noem het een heuse verzamelplaats voor alle zenuwbanen die met orgasmes, zaadlozing, aanmaken en vervoeren van zaadvocht en zelfs de erectie te maken hebben. Je kan jezelf dus wel een voorstelling maken van hoe gevoelig de prostaat is.

 

Een prostaatmassage is gezond

Op de vraag of een prostaatmassage goed of slecht is kunnen we heel stellig zijn. Een prostaatmassage is goed! Heel goed zelfs. Een op de zes mannen in Nederland wordt gediagnosticeerd met prostaatkanker. Eerst trof kanker aan de prostaat vooral mannen boven de vijftig, maar tegenwoordig worden ook steeds meer jonge heren gediagnosticeerd met deze ziekte. Een prostaat massage vermindert het risico hierop.

Een prostaatmassage helpt tevens tegen prostatitis (een ontsteking van de prostaat), aambeien en kloven. Stimulatie kan daarnaast helpen bij ejaculatie- en erectieproblematiek. Voor een gezonde man wordt een maandelijkse prostaatmassage aangeraden om een tal prostaat klachten te voorkomen.

 

Waar vindt je de P-spot?

De prostaat, of ook wel de ‘P-spot’ genoemd, kan je het beste stimuleren via de anus. Op deze manier is de stimulans direct en zal je er het meeste baat bij hebben. De prostaat zit ongeveer 2 tot 5 centimeter in de anus. Zoals bij de vrouwelijke g-spot is druk uitoefenen op de prostaat, die voelt als een kleine bult en qua formaat op een walnoot lijkt, voldoende voor een prettig gevoel. Je kan de mannelijke g-spot ook stimuleren door druk uit te voeren tegen de perineum (het stukje huis tussen de balzak en anus).

Hoe masseer je de prostaat?

Zoals we al zeiden: je kan de prostaat het beste stimuleren door lichte druk erop uit te oefenen en het plekje zachtjes te masseren. Gebruik genoeg glijmiddel en doe in het begin rustig aan. De P-spot is extreem gevoelig en het kan zijn dat je man (of jijzelf) eerst even aan het gevoel moet wennen voordat het als prettig -en zelfs als mindblowing wordt ervaren. Je kan ook een prostaat stimulator gebruiken.

 

Je eigen P-spot stimuleren

Wil je jouw eigen prostaat masseren? Dan is het beter om gebruik te maken van speeltjes om dit voor elkaar te krijgen. Eigenhandig je prostaat proberen te bereiken is namelijk niet bepaald makkelijk. Dit vergt iets aan vernuftigheid, maar is daarentegen ook weer niet onmogelijk. Door middel van seksspeeltjes is het zelfs mogelijk om de prostaat en penis tegelijkertijd te stimuleren. Een prostaatvibrator, prostaatdildo of buttplug biedt hiervoor de uitkomst.

 

Waarom de prostaat masseren?

We noemden net al een tal van gezondheidsvoordelen van een regelmatige prostaat massage, maar laten we een van de belangrijkste redenen om dit te doen vooral niet vergeten: het genot! Door de prostaat te stimuleren krijgt een man een orgasme als nooit tevoren. Het is zelfs niet uitgesloten dat hij meervoudige orgasmes krijgt. Iets wat redelijk zeldzaam voor mannen. Het kan natuurlijk zijn dat je jezelf een beetje ongemakkelijk voelt bij het idee van anale stimulatie.

Het is daarom belangrijk om niet te vergeten dat anale stimulatie bij mannen precies niets te maken heeft met je geaardheid. Ook niet als je er uitgebreid van geniet. Veel mannen hebben ten onrechte het idee dat anale seks of anale stimulatie iets is waar je aan doet als je homoseksueel bent. Het is, ongeacht je geaardheid, gewoon een prettige manier van seks hebben en weer iets nieuws om uit te proberen. Geweldig toch!?

 

Wat is nodig voor een prostaatmassage?

Glijmiddel

Je kan de prostaat handmatig masseren, maar ook gebruik maken van diverse sekstoys. Waar je ook voor kiest: een van de voornaamste dingen die je nodig hebt is glijmiddel. Zeker als je gaat voor de inwendige manier van stimuleren, die overigens ook het meest heftig en nuttig is. Anale seks en glijmiddel is bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit maakt de sensatie gewoonweg net iets prettiger. Speciale anale glijmiddelen en sprays zijn meestal op waterbasis, net iets dikker dan de gewone glijmiddelen en makkelijk af te wassen.

 

P-spot vibrator

Zoals de Anal Fantasy Ultimate p-spot vibrator bijvoorbeeld. Deze vibrator heeft 9 vibratie functies en stimuleert de prostaat intens. Niet alleen je prostaat, maar ook je perineum wordt gestimuleerd door deze vibrator. Ook kan de kop van deze prostaat vibrator heen en weer bewegen. Door je prostaat te stimuleren met deze vibrator, zal je een uniek en intens orgasme beleven. Met de meegeleverde oplader kan je deze waterdichte vibrator opladen.

 

Prostaat dildo

Is vibratie niet precies jouw ding? Dan kan je ook gaan voor een ‘simpele’ prostaat dildo. Het idee is hetzelfde, maar met een dildo zorg je zelf voor de benodigde bewegingen om de prostaatklier te stimuleren. De Purrfect silicone 3-in-1 plug kan je hier perfect voor gebruiken. Leuk weetje: deze plug is ook onwijs leuk voor de nodige ‘gezamenlijke fun’.