5 manieren om een vrouw te laten klaarkomen!

vrouw laten klaarkomen

Een vrouw kan op meerdere manieren klaarkomen. Makkelijk zat, toch!? Nou denk nog maar eens twee keer na! Want ondanks de vele wegen naar Rome, zijn er een tal van vrouwen die moeite hebben met tot een hoogtepunt te komen tijdens de seks. Hier helpen we je graag een handje bij. Om te beginnen door je te vertellen welke wegen je precies kan bewandelen om het figuurlijke eindstation te bereiken; een mindblowing orgasme voor je vrouwelijke bedpartner!

 

Voordat we beginnen met de nodige informatie over de vele manieren waarop een vrouw kan klaarkomen: Een kleine waarschuwing (al is dit misschien wel een heel groot woord). Ja, een vrouw kan op heel veel manieren tot een orgasme komen, maar dat wil niet zeggen dat alles uit dit lijstje een pasklare oplossing is voor iedere vrouw die je onderweg tegenkomt.

Elk vrouwenlichaam is anders. Zo ook de manier waarop ze op bepaalde aanrakingen reageert. Kortom: niet alles uit dit lijstje zal niet altijd als even prettig ervaren worden. Om erachter te komen wat wel werkt zal je een beetje moeten experimenten, maar goed…
Wat is er precies leuker dan dat? 

 

Hoe voelt het orgasme voor een vrouw?

Ook hier is helaas geen eenzijdig antwoord op! De manier hoe een vrouw een orgasme beleeft kan namelijk ook sterk verschillen. De een omschrijft het gevoel als een kriebel, of kloppend gevoel. De ander zegt weer dat het een orgasme als een golf van warmte door het lichaam gaat.

Als je wil weten wanneer een vrouw klaar komt dan kunnen we alleen maar zeggen dat je geduld moet hebben. Als ze het moment daar is dan weet je het! Dus laat je niet in de maling nemen door ‘fakers’. Het is namelijk echt even zo dat het vrouwelijk lichaam het tijdens de climax even van haar overneemt. Het is letterlijk een ontlading van seksuele spanning in het vrouwelijk lichaam. Als ze het punt heeft bereikt dat ze gaat klaarkomen dan is er ook geen weg meer terug.

 

Hoe geef ik een orgasme aan een vrouw

 

En nu… Het leuke gedeelte! Want hoe kan je een vrouw nu precies aan een orgasme helpen. We hebben om deze reden de twaalf manieren waarop een vrouw kan klaarkomen verzameld. Met natuurlijk de nodige tips over hoe je dit het beste voor elkaar kan spelen.

 

Clitoraal klaarkomen

Deze manier van klaarkomen is eigenlijk het meest ‘standaard’. Dat wil zeggen: de meeste vrouwen hebben ooit weleens een clitoraal orgasme beleefd. Dit is veruit voor het overgrote deel van de vrouwen de makkelijkste manier om tot een orgasme te komen. Deze weg naar Rome is dus vooral kort en zonder al te bijzonderheden.

 

Hoe stimuleer je de clitoris?

Dit kan op verschillende manieren! Met je handen, vingers of door middel van een seksspeeltje, zoals een vibrator. Je kan de clitoris ook stimuleren door middel van wrijving van bijvoorbeeld de penis.

 

Het vaginaal orgasme

Dit is toch wel de nummer twee van de meest voorkomende, vrouwelijke orgasmebronnen. Vaginale stimulatie! Hoewel veruit de meeste vrouwen vooral bekend zijn met het clitorale hoogtepunt, zijn best wel wat vrouwen die zeggen dat een vaginaal orgasme misschien zelfs nog wel vollediger en intenser is. Vermoedelijk komt dit door de zenuwuiteinden die in de vagina zitten. Ook van de clitoris!

 

Hoe geef ik een vrouw een vaginaal orgasme?

Dit is iets ‘lastiger’ en om deze reden wordt meestal een combinatie van zowel clitorale, als vaginale stimulatie aangeraden om dit soort orgasme te bereiken. Je kan dit doen door tijdens de penetratie, de clitoris te stimuleren met je vinger of een vibrator. Dit vergt wel een beetje handigheid. Wil je er liever goed zien hoe je partner tot dit intense orgasme komt? Dan is een duo vibrator de oplossing! Zeker als je wil weten hoe een vrouw sneller kan komen.

Het G-spotorgasme

In de vagina zit een klein, sponsachtig plekje genaamd de G-spot. En geloof het of niet: dit speciale ‘orgasmeknopje’ zorgt voor flink wat discussies. Is een G-spot orgasme namelijk echt of een fabeltje? Door middel van de juiste stimulatie kan je zelfs een ejaculatie voor vrouwen kunnen veroorzaken. Lees vooral even verder over squirten op deze pagina, desalniettemin is het altijd het proberen waard! Zeker als je weet wat je er mee kan bereiken.

 

Hoe stimuleer je de G-spot?

Om te beginnen is het belangrijk om op ‘ontdekkingsreis’ te gaan. Je moet de G-spot namelijk eerst vinden, voordat je deze op de juiste manier kan stimuleren. Je vindt het plekje in de vagina, aan de kant van de buik. Maak vervolgens met je vingers een ‘kom hier’ beweging om de juiste plek te vinden en te stimuleren.

 

Een A-spotorgasme

Vlakbij de G-spot zit de A-spot. Je moet hier alleen iets verder voor ‘naar binnen’ om de A-spot te kunnen bereiken. Vaak lukt dit niet met je vingers, maar wel door middel van penetratie. Op de A-spot komen de zenuwuiteinden van de clitoris bij elkaar en met ruim 8000 zenuwen in de clitoris alleen al kan je denk ik wel voorstellen hoe gevoelig dit plekje wel niet is. Leuk!

 

Stimulatie van de A-spot

We lieten het net al vallen: de A-spot stimuleer je het beste door middel van penetratie, dus tijdens de seks en door middel van standjes waarmee je dieper komt. Je kan ook een vibrator gebruiken om makkelijker bij dit plekje te komen. Een G-spotvibrator zal voor beide plekjes wonderen doen.

 

Een tepelorgasme

Er zijn een paar zeer gelukkige vrouwen die zelfs klaar kunnen komen als je hun borsten of tepels de nodige aandacht geeft. Dit komt doordat tepelstimulatie hetzelfde gebied in je hersenen activeert als wanneer je de clitoris stimuleert.

 

Hoe krijg je een tepelorgasme voor elkaar?

Je kan de tepels op een tal van manieren stimuleren. Likken, aanraken, wrijven… Voor de vrouwen die het graag naar een hoger (meer kinky) niveau tillen zijn er zelfs tepelklemmen.

 

Een vrouw sneller laten klaarkomen door dubbele stimulatie

Het is echt zo simpel: je vergroot je kansen als je de verschillende ‘plekjes’ tegelijkertijd stimuleert. Zoals zowel vagina als clitorale penetratie, zoals we eerder al lieten vallen. Maar ook de G-spot en clitoris tegelijkertijd ‘aandacht geven’ is voor heel veel vrouwen een effectieve manier om snel tot een (knallend) hoogtepunt te komen. Zin iets voor de ‘vergevorderde’? Probeer dan eens vaginale- en anale stimulatie op hetzelfde moment. Grote kans dat ze van genot niet meer weet waar ze het zoeken moet.

 

De jackpot: Het meervoudig orgasme

Noem het een van de beste talenten die je op seksueel gebied kan hebben. Het vermogen om rap na elkaar tot een hoogtepunt te komen. We durven te wedden dat ze na zo een avondje niet meer normaal op haar benen kan staan!

Hoe vaak een vrouw achter elkaar kan komen? Dat kan verschillen! Er zijn ook geen handige tools om dit bij je bedpartner voor elkaar te krijgen. Sommige vrouwen zijn namelijk kort overgevoelig na een eerder orgasme. Je kan dan wel weer overgaan tot stimulatie, maar voorzichtigheid is geboden! Simpelweg om het feit dat directe aanraking anders gewoon net iets te pijnlijk zal zijn. Ben je die gelukkige man of dame die dit bij de bedpartner voor elkaar krijgt? Dan kunnen we je bijna garanderen dat ze heel snel weer terugkomt voor meer!